Reddingsboot (Plantoys)

16.00

Informatie

Met deze houten kustwacht reddingsboot van Plantoys  kun je heerlijk spelen. De bemanning is er klaar voor om met je in bad te gaan…

Het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert. Rubberhout is de meest ecologisch « vriendelijke » houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. De verf die gebruikt is op waterbasis.

Een echte houten Plantoys reddingsboot die mee in bad kan, zal zorgen voor eindeloos badplezier. Na het badritueel wil de boot wel graag op het droge gelegd worden. Bijzonder, duurzaam en leuk.

Interesse?

Op deze productpagina kan je verscheidene merken en producten ontdekken uit onze shop die zorgvuldig gekozen zijn om hun veiligheid, duurzaamheid en/of eco-vriendelijk aspect. Wij geven graag meer uitleg tijdens een bezoekje aan onze shop of per mail: info@babilo.be.

Helaas kunnen wij momenteel ons online catalogus niet up to date houden. Stuur ons een mailtje indien u vragen heeft of naar iets op zoek bent.