Dit hebben we in petto voor jou...

BABYSPA

Onze babyspa laat je baby van 14 dagen tot 7 maanden oud in alle rust en veiligheid kennismaken met water in een babyproof bad. Plonsen, trappelen, dobberen, … Fun verzekerd! Met als finishing touch een zachte massage door mama of papa. Ook leuk als geboortegeschenkje.

GEBOORTELIJST

Binnenkort verwelkom jij een baby’tje, hoe leuk! Wij kijken ernaar uit jou te leren kennen en je te helpen bij het leggen van een persoonlijke geboortelijst tot in de puntjes. Schattige én nuttige newborn must-haves, daarvoor ben je bij Babilo aan het juiste adres.

BABY- & KINDERWINKEL

We love shopping for kids! Het resultaat: onze kidsconceptstore voor 0 tot 4-jarigen. Wij zijn met veel plezier en praktisch advies je toegangsticket tot duurzame, lokale merken. Babykleding, houten speelgoed, cadeautjes, kinderkamerdecoratie, … Je vindt het allemaal in onze gezellige baby- en kinderwinkel.

PRE- & POSTNATALE MASSAGE

Zwangerschapsmassages in een comfortabele positie met milde massageolie, lichaamsmassages voor mama’s die hun kroost op handen dragen, … Babilo zet jou op de eerste plaats met een heerlijke ontspanningsmassage.

EHBO VOOR KINDEREN

Babilo heeft een kloppend hart voor kinderen en mag er niet aan denken dat jouw oogappel iets overkomt. Daarom organiseren we geregeld de workshop levensreddend handelen voor kinderen. Wees welkom als ouder, zorgverlener of opvoedkundige en ontvang een attest van deelname (een erkend attest voor professionelen).

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x