Algemene informatie

Bij Babilo kan je terecht voor het aanleggen van een geboortelijst met praktisch en persoonlijk advies. Wij nemen onze tijd om u wegwijs te maken in de wereld van baby-artikelen en adviseren u waar nodig. Kies uit een ruim assortiment artikelen die wij speciaal voor u hebben uitgezocht van hippe merkjes tot klassiekers.
Kom even langs in onze winkel om kennis te maken!

WANNEER EEN GEBOORTELIJST LEGGEN?

Een geboortelijst samenstellen bij Babilo kan zo’n 2 à 3 maanden voor de uitgerekende datum.

WAT DOEN OM EEN LIJST TE LEGGEN?

Het samenstellen van een geboortelijst kan op afspraak van woensdag tot zaterdag. Maak tijdig een afspraak indien je een afspraak wil op zaterdag. Je kan ons bereiken op 02/449.25.53 of via info@babilo.be. Kom je een datum vastleggen in de winkel dan kunnen we jullie meteen ook folders en informatie meegeven en kunnen jullie rustig een kijkje nemen en kennis maken met ons uitgebreid aanbod.

HOE VERLOOPT DE AFSPRAAK?

We trekken voor elke lijst zo’n twee à drie uur de tijd uit. Ben je zwanger van je eerste kindje dan leiden we je stap voor stap rond via een handige checklist en geven we extra uitleg waar nodig. Je kan rekenen op eerlijk advies en een persoonlijke aanpak. Graag ontvangen wij een geboortekaartje van je kindje.

WAT MET VERPLICHTE ARTIKELEN?

Verplichte artikelen zijn meestal seizoensgebonden artikelen zoals kleding, of een product dat speciaal voor jou besteld werd.

Bij het afsluiten van je geboortelijst kijken we na welke artikelen niet verkocht zijn. Je bent niet verplicht om deze artikels zelf aan te kopen, tenzij het om een ‘verplicht artikel’ gaat. Dit omdat wij niet het volledige gamma van onze leveranciers aanbieden in onze zaak. Het is dus wel mogelijk om na te vragen of we iets kunnen bestellen dat niet in ons gamma zit. Eenmaal dit artikel bij ons besteld is kan het niet meer geschrapt worden.

CADEAUBONNEN

Om iedereen een cadeau naar eigen budget te laten kopen kunnen jullie cadeaubonnen op jullie lijst laten zetten. Jullie kunnen deze bonnen gebruiken om zo grotere artikelen aan te kopen. Aangezien wij ook een baby wellness zijn is het ook mogelijk om een cadeaubon voor de baby wellness op jullie lijst te zetten. Je kan een keuze maken uit losse sessies, abbonementen, workshops,… Leuk om na de geboorte wat quality-time door te brengen met je kleintje.

VOORWAARDEN

Indien het aankoopbedrag van je lijst minimum € 750 bedraagt heb je recht op een waardebon van 10% van het totale aangekochte bedrag.
Deze waardebon is 1 jaar geldig. Daarnaast ontvang je extra 20% korting op een baby spa sessie.
Je krijgt de 10% niet als je een artikel met aankoopverplichting beslist niet aan te kopen bij het afsluiten van je lijst.

HOE KAN JE JE VOORBEREIDEN?

Een goede voorbereiding is goud waard. Om jou te helpen voorzien wij een handige checklist en een overzicht van de merken die wij aanbieden. Spring op voorhand al eens binnen om deze op te halen en voor informatie over de grotere artikels zoals wandelwagens, kinderkamer, autostoel,…

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te begeleiden in de wereld van baby-artikelen!

checklist