Hooray! A baby on the way!

Of het nu een eerste, tweede, derde,… kindje is, er komt heel wat kijken bij een zwangerschap. Bij Babilo helpen we je op weg met persoonlijk en praktisch advies tijdens het samenstellen van je geboortelijst. Soms kan je het gevoel krijgen overspoeld te worden met tal van producten voor jouw toekomstige spruit. Maar wat heb je nu echt nodig?

Wij hebben voor jou een mooi assortiment aan must-haves, kinderwagens en leuke hebbedingetjes geselecteerd om samen met jou een persoonlijke geboortelijst te kunnen samenstellen. Bij Babilo nemen we onze tijd om u wegwijs te maken in de wereld van baby-artikelen en adviseren u waar nodig.

Geboortelijst bij Babilo

Het samenstellen van een geboortelijst kan op afspraak in onze winkel van woensdag tot zaterdag of via videocall. Je kan ons bereiken op 02/449.25.53 of via info@babilo.be. Kom je een datum vastleggen in de winkel dan kunnen jullie rustig een kijkje nemen en kennis maken met ons uitgebreid assortiment baby-artikelen. Of neem alvast een kijkje op onze webshop (coming soon).

Praktisch en persoonlijk advies

Een geboortelijst samenstellen bij Babilo kan zo’n 3 à 4 maanden voor de vermoedelijke geboortedatum. Voorzie best 2-3 uur voor het samenstellen van een geboortelijst. Ben je zwanger van je eerste kindje dan leiden we je stap voor stap rond via een handige checklist en geven we extra uitleg waar nodig. Je kan rekenen op eerlijk advies en een persoonlijke aanpak.

10% cadeau bij afsluit van je lijst

Indien het aankoopbedrag van je lijst minimum €750 bedraagt heb je recht op een waardebon van 10% van het totale aangekochte bedrag. Deze waardebon is 1 jaar geldig. Je krijgt de 10% niet als je een artikel met aankoopverplichting beslist niet aan te kopen bij het afsluiten van je lijst.

Personaliseer en pas je lijst zelf aan

Met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kan je de geboortelijst gemakkelijk zelf opvolgen. Je kan de lijst personaliseren met foto's en een gastenboek. Zijn er aanpassingen nodig of wil je graag iets toevoegen dan kan je dit gemakkelijk doorgeven aan ons en brengen wij alles in orde. Door favorieten aan de duiden op jullie geboortelijstje weten vrienden en familie wat jullie het liefst zouden krijgen, of welke spulletjes jullie snel kunnen gebruiken! Duurdere artikels kan je opsplitsen in kleinere bedragen.

Cadeaubonnen

Om iedereen een cadeau naar eigen budget te laten kopen kunnen jullie cadeaubonnen op jullie lijst laten zetten. Jullie kunnen deze bonnen gebruiken om zo grotere artikelen aan te kopen. Aangezien wij ook een baby wellness zijn is het ook mogelijk om een cadeaubon voor de baby wellness op jullie lijst te zetten. Je kan een keuze maken uit losse sessies of een abonnement. Leuk om na de geboorte wat quality-time door te brengen met je kleintje.

WAT MET VERPLICHTE ARTIKELEN?

Verplichte artikelen zijn meestal seizoensgebonden artikelen zoals kleding, of een product dat speciaal voor jou besteld werd.

Bij het afsluiten van je geboortelijst kijken we na welke artikelen niet verkocht zijn. Je bent niet verplicht om deze artikels zelf aan te kopen, tenzij het om een ‘verplicht artikel’ gaat. Dit omdat wij niet het volledige gamma van onze leveranciers aanbieden in onze zaak. Het is dus wel mogelijk om na te vragen of we iets kunnen bestellen dat niet in ons gamma zit. Eenmaal dit artikel bij ons besteld is kan het niet meer geschrapt worden

 

 

 

HOE KAN JE JE VOORBEREIDEN?

Een goede voorbereiding is goud waard. Om jou te helpen voorzien wij een handige checklist en een overzicht van de merken die wij aanbieden. Spring op voorhand al eens binnen of stuur een mail voor informatie over de grotere artikels zoals wandelwagens, kinderkamer, autostoel,…

STAAT HEEL HET ASSORTIMENT ONLINE?

Bij  grote baby-artikelen zoals kinderwagens en eetstoelen geven we graag wat extra informatie. Heb je iets gezien dat je graag op je lijstje zou zetten maar vind je het niet terug tussen ons online assortiment? Contacteer ons dan zeker om even na te gaan of dit besteld kan worden!