Pre- & postnatale massage


Prenatale en postnatale massages, maximale mommy me-time

Welkom in de cosy massage corner van Babilo in Tervuren! Waar een sfeervol achtergrondmuziekje klinkt, de lichten gedimd zijn en jij op een zachte massagetafel verwacht wordt om even écht niets te doen. 

Prenatale massages: nog even genieten van de rust

Binnenkort word jij (opnieuw) mama en dat kan ervoor zorgen dat de radartjes in je hoofd op volle toeren draaien. Wil je heel bewust genieten van de stilte voor de storm? Je zwangere lichaam van top tot teen laten verwennen door een stel zachte, warme handen? Met een ontspannende lichaamsmassage geef je jezelf de kans om helemaal zen te worden. Relax to the max!

Iedere zwangerschap is anders, maar het staat vast dat jouw lichaam een ontzettende verandering doormaakt. You go girl! Niet zo gek dus dat je misschien last krijgt van een pijnlijke rug, zware benen of opgezwollen voeten. Kom je langs voor een prenatale massage? Laat zeker weten of je kwaaltjes ervaart. Babilo speelt met haar rustgevende massages tijdens het 2de en 3de trimester van de zwangerschap met plezier in op jouw persoonlijke noden. No need to worry trouwens, want al onze producten zijn 100 % preggo proof.


Postnatale massages: opnieuw genieten van de rust …


Kersverse mama of al jaren topmama, een ontspanningsmassage haalt je uit de dagelijkse rush en brengt je naar een idyllisch plekje hier ver vandaan. In oorverdovende stilte of met een gezellige babbel erbij, vederlichte aanrakingen of met een stevige druk: jij kiest, want een postnatale massage is jouw moment.

TIP | Babilo biedt een zachte abonnementsformule aan die goed is voor drie massagebeurten. Prenatale en postnatale me-time combineren? Natuurlijk! Jij zet de massages in wanneer het je past.

Cadeautip met een torenhoge zenfactor

Je zus, je bestie, je collega, … staat aan het begin van een spannende rollercoaster als new mommy of geeft al jaren het beste van zichzelf als mama. Dat verdient een cadeautje van formaat met Moederdag, Kerstmis, haar verjaardag of gewoon zomaar. Bij Babilo scoor je een tegoedbon voor één massage of een voordelig abonnementje voor drie sessies. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x