Reviews

format_quote
star
star
star
star
star

Heel fijne hydrotherapie en babymassage in een ontspannen sfeer! Leuk voor baby én voor mama en papa!

Anne Vanvoorden

format_quote
star
star
star
star
star

Firas heeft echt genoten van het lekker warme bubbelbad met lichtjes en de relaxerende massage achteraf. Hij was helemaal zen. Wij komen zeker nog terug! Bedankt Babilo!

Iris Fabry

format_quote
star
star
star
star
star

We hebben de geboortelijst voor ons tweede kindje bij Babilo geplaatst. De uitleg was zeer professioneel en het zijn heel lieve mensen. Het winkeltje zelf is heel mooi en ook al is deze klein, vind je een leuk assortiment! Op de geboortelijst konden we ook Wellness Cadeaubonnen toevoegen en hebben we dit direct mogen uitproberen! Ons dochtertje vond haar eerste Spa zeer rustgevend! Ze heeft zowel van het badje als van de massage genoten. Nu ik zelf ook een baby massage kan geven, geef ik Cilou dit telkens na haar badje en ze slaapt hierdoor veel beter! ;-) Een aanrader dus!

Nadia Verschueren

format_quote
star
star
star
star
star

Samen met je baby bewegen, spelen en ontspannen zorgt voor een betere non-verbale communicatie. Je kindje leert zijn/haar lichaam kennen. Dit zorgt op latere leeftijd voor een goede inschatting van zijn/haar mogelijkheden en grenzen en voor een goede ontwikkeling van het zelfvertrouwen.

Bianca Van der Linden

format_quote
star
star
star
star
star

Het belang van contact en aanraking in het eerste levensjaar van een kind zijn van onschatbare waarde. Skin-on-skin wordt niet voor niets sterk aangeraden na de geboorte. Ook geur en aanmoedigende stemgeluiden hebben een positief effect op de band met je kindje.

Joke Muyldermans, Vroedvrouw

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x