Misschien denk je dat we er wel erg vroeg bij zijn… Maar de huidige Covid-19 situatie heeft ons aan het denken gezet.

We weten nog niet met zekerheid hoe Sinterklaas en de eindejaarsperiode er uit zullen zien voor onze kids maar zeker zijn we dat het anders zal zijn. Ons lijkt het wel belangrijk dat onze kindjes ook dit jaar een fantastische Sinterklaas en Kerst beleven.

Wij laten jullie graag kiezen uit een breder gamma aan kinderspeelgoed voor deze periode. Ook waren er tijdens de lockdown bij verschillende leveranciers problemen met productie en levering en vermijden wij liever grote drukte in onze winkel. Om deze redenen hebben wij een mooie productcatalogus gemaakt met al het speelgoed dat via ons verkrijgbaar is in PRE-ORDER voor 20 oktober. Wij bevestigen jullie bestelling op 21 oktober. Afhankelijk van het succes van bepaalde artikelen en de beschikbaarheid bij onze leveranciers kan het zijn dat bepaalde artikelen niet beschikbaar zijn. Onderaan deze mail kan je de catalogus alsook een bestellijst terugvinden. Gelieve je bestelling in te vullen in de bestellijst en per mail naar info@babilo.be te sturen.

Wij voorzien een levering aan huis van je bestelling voor zowel Sinterklaas als Kerst om de drukte zoveel mogelijk te beperken in onze winkel. Indien gewenst verpakken wij al de cadeautjes voor jou. Gratis levering bij aankoop van 60€ in gemeenten Tervuren, Overijse, Hoeilaart, Bertem, Woluwe, Kraainem, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Kortenberg en Huldenberg. Onder 60€ en buiten de bovenvermelde regio’s is er een leveringskost van 5,5€. De levering zal plaatsvinden op vaste dagen in de week voor Sint en voor Kerst.

Voor elke pre-order bestelling voor 20 oktober uit onze productcatalogus krijg je 5% korting in aankoopwaarde. Leuk meegenomen toch! Wij vragen een voorschot te betalen van 30%.

LINK CATALOGUS:

https://www.babilo.be/wp-content/uploads/2020/09/Babilo-Kids-Catalogus-Reduced-size.pdf

LINK BESTELLIJST:

https://www.babilo.be/wp-content/uploads/2020/09/Bestelbon-Catalogus-Kids.xlsx

Veel plezier met het uitzoeken van cadeautjes en wij horen het graag indien u nog vragen heeft!

Team Babilo