Tarieven

BABILO TARIEVEN

Je kan onze hydrotherapie en babymassages volgen wanneer het jou past. Kies voor een éénmalige beurt, combineer of kies voor meerdere sessies wanneer je merkt hoeveel je kindje ervan houdt. Ook onze zwangerschapsmassages kunnen éénmalige geboekt worden, maar bewijzen zeker ook hun nut bij meerdere sessies.


ZWANGERSCHAPSMASSAGE (60 MIN)

€60

Verwen jezelf of een toekomstige mama met een uurtje ontspanning. De spieren worden zacht losgemaakt en de focus ligt op rust en ademhaling. Een massage helpt de bloeddoorstroming van mama en kindje waardoor je ontspannen kan genieten van de zwangerschap.

HYDROTHERAPIE + BABYMASSAGE

€65

Laat je baby’tje optimaal genieten in een aangepast badje met zachte prikkels en een veilige drijfring. Daarna geeft de ouder een ontspannende babymassage onder begeleiding van onze consulent. De massage versterkt de band en verzacht ongemakjes.

HYDROTHERAPIE + BABYMASSAGE (4 SESSIES)

€225

Om optimaal te genieten van de voordelen van baby spa kan je gebruik maken van ons abonnement van 4 sessies.

Extra tarieven

DIENSTEN

TARIEVEN
Hydrotherapie sessie + babymassage 60 min
€ 65
Zwangerschapsmassage 60 min
€ 60
Postnatale massage 60 min
€ 60
Workshop EHBO voor baby’s en kinderen 3 u
€45ABONNEMENTEN
TARIEVEN
Abonnement hydrotherapie + babymassage (4 sessies)
€ 225
Abonnement postnatale en zwangerschapsmassage (3 sessies)
€ 155
Hydrotherapie sessie + babymassage 60min voor tweelingen
- 10%


Wegens een stijging in de energieprijzen voeren wij vanaf 1 februari 2022 een prijsverhoging door. Elke afspraak gemaakt voor 1 februari 2022 ongeacht de datum van de afspraak zelf valt onder het oude tarief. Hetzelfde geldt voor cadeaubonnen voor de wellness die aangekocht waren voor 1 februari 2022. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x