Menu
EUR
Sinterklaas inspiratie

Sinterklaas inspiratie

Door: Yana Reacties: 0

Over enkele weken is het de verjaardag van Sinterklaas, en hij zal alle jonge kinderen verwennen met het meest fantastische speelgoed. Tal van (hulp)Pieten bezoeken ons om hun aankopen te doen, en we staan graag klaar om hen te helpen bij het selecteren van een geweldige collectie speelgoed om via de schoorsteen af te leveren bij de kindjes thuis.

Om het voor jullie makkelijk te maken, hebben we onze top 5 speelgoedopties per leeftijdsgroep op een rijtje gezet, en we zullen enkele van deze items nader toelichten. Dus ga lekker zitten, pak een kopje koffie of thee, en laat ons je meenemen in de betoverende wereld van speelgoed voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

 

Cadeau’s voor de mini’s (0-18maand)

 

Onze top 5:

Vormensorteerder 

Modu

Play and go speelmat

Voel- en luisterboekjes

babywalker

 

Modu

 

Jij en je kind kunnen samen meer dan 12 unieke, levensgrote creaties bouwen, waarmee je kind kan rollen, draaien, spelen, springen, dansen,.. eigenlijk bewegen! Het plezier begint bij het begin van het bouwproces en stopt... nooit. Want MODU groeit jarenlang met je kind mee!

Wij zitten natuurlijk aan de bron maar onze jongens hebben al massaal gespeeld met hun MODU set. Zoals met al het speelgoed zijn er momenten dat ze het beu zijn en dan bergen we dit even op maar na 1-2 maand staan ze opnieuw klaar om de zotste creatie’s te maken. Van tafel met stoelen tot schepwagen of van skateboard naar rendier voor kerst. Alles is mogelijk!

De MODU blokken zijn gemaakt van stevig maar zacht EPP Foam. EPP is een duurzaam en hoogwaardig materiaal, geproduceerd in Europa, 100% recyclebaar en 100% food-grade.

 

Hup met de beentjes…

Eén, twee, drie,… daar gaat je kleine schat met zijn eerste stapjes. Hij kan zich al mooi rechthouden en wil de wereld gaan ontdekken. Dit is dus het ideale moment om een loopwagentje in het leven van je kind te roepen.
 
Deze prachtige multifunctionele duwwagen is geweldig om kinderen te helpen leren lopen. Hij is geschikt voor kinderen van 12 maanden en ouder en wordt geleverd met een onzichtbare, verwijderbare rem waarmee je de wielen naar wens kan stoppen en losmaken, zodat je de snelheid van de rollator kunt regelen terwijl uw kind groeit. De trolley geeft je kind ook 9 verschillende manieren om zijn motoriek en behendigheid te testen: een telraam, een vormdoos, een doolhof, tandwielen, een draaischakelaar met ingebouwd geluid, een "krassende" knop, een vergrotende draaispiegel, een drum en metalen xylofoon om hun muzikale gehoor te ontwikkelen.

 

Cadeau’s voor de peuters (> 18 maand)

 

Onze top 5:

Puzzelen

Rollenspel

Rainbow chair moes

Timio player

 

Open ended play met de Moes rainbow chair

 

De Rainbow Chair is het ultieme bewijs dat open ended play grenzeloos is en samengaat met multifunctionaliteit.

De Chair bestaat uit 5 verschillende delen die van elkaar losgekoppeld kunnen worden waardoor de mogelijkheden in gebruik eindeloos zijn. Parcours maken, bouwen, klimmen,.... evenals combinaties met ander speelgoed; de Rainbow chair zal altijd en overal zorgen voor de leukste speelmomenten.

Zo kan deze deel uitmaken van het interieur en dienen in de dagelijkse gewoontes. Je kan deze gebruiken als stoel, opstap, bank etc.

 

 

Puzzelen met je puzzelwonder

 

Een leuke puzzel is altijd een goed idee! Zelfs voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar vind je leuke puzzels terug bij Babilo. Wij hebben superleuke inlegpuzzels van Janod in verschillende thema's online. Je kan de puzzelstukken ook perfect gebruiken als speelfiguurtjes. Hoe leuk!

 

 

 

 

 

Vergroot de woordenschat en maak van je kind een talengenie…

 

TIMIO is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler zonder beeldscherm dat de fantasie stimuleert en de woordenschat vergroot. Hij is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

TIMIO komt met 5 bonte, magnetische discs die door kinderhandjes gemakkelijk te verwisselen zijn. Hij is een speelvriendje voor je kind om te leren en naar muziek of verhaaltjes te luisteren. Er zijn allerlei thema´s om je kind nieuwe woorden te leren. Bijvoorbeeld dieren, groente, fruit en voertuigen. Of om het alfabet te leren en om klok te kijken of om de cijfers te ontdekken en kleuren te onderscheiden.

De interactieve en educatieve audio- en muziekspeler laat je kind beter leren luisteren. Dat komt omdat er geen bewegend beeld is, waardoor het stemgeluid alle aandacht krijgt. De LED-lichtjes en illustraties bevorderen de visuele ervaring. Bovendien stimuleert het verwisselen van de schijven de motorische vaardigheden.

Daarbovenop raakt je kind niet snel uitgekeken op TIMIO. Weet je hoe dat komt? Alle leerelementen zijn beschikbaar in maar liefst zes talen. Je kind begint bijvoorbeeld met het onderscheiden van dieren in het Nederlands. De dieren maken geluid en je kind drukt op het bijbehorende plaatje. Zo heeft je kind ook de mogelijkheid om in vijf andere talen de diersoorten te leren. Bijvoorbeeld in Mandarijn Chinees, Duits, Frans, Spaans en Engels.

Je kind kan er simpel zonder jouw hulp mee aan de slag. Na het plaatsen van een van de magnetische discs is het een kwestie van drukken op een plaatje en luisteren naar de audio. Het design van TIMIO is afgestemd op het gebruik door kinderen. Het is stevig speelgoed dat draagbaar is door het praktische handvat.

 

Cadeau’s voor de kleuters (> 3jaar)

 

Onze top 5:

Fotoapparaatje

Cleverclixx

Auto’s en banen

poppen

klimrek

 

De leukste autobanen van WayToPlay!

Je vindt heel wat leuke en supercoole autobanen terug online bij De Gele Flamingo. Deze sets zijn al geschikt voor je kiddo vanaf 3 jaar. Hoe cool, je eigen autoweg bouwen en met je verzameling aan mini auto's over de snelweg rijden.

De autobanen van WayToPlay bestaan uit verschillende rubberen puzzelstukken die je eenvoudig in elkaar bouwt. Extra leuk: de puzzelstukken zijn gedrukt langs twee kanten. Zo bouwt je kleintje keer op keer een volledig nieuwe route. Cool!

Je kleintje kiest zelf waar hij of zij graag speelt met zijn favoriete autobaan. De baanonderdelen zijn stevig en flexibel gemaakt van rubber.

Zo zijn ze geschikt om te gebruiken onder eender welke ondergrond: sneeuw, heet zand, gras, binnen, ... . Wat jouw kindje maar wil! Je reinigt ze achteraf makkelijk onder de kraan met water. 

 

 

Klimrek Ette Tete

De meeste kinderen hebben een sterk verlangen om ergens te klimmen – op stoelen, op de tafel, op de bank, op de keukenkast. En soms kan het al eens gevaarlijk worden! Met het klimrek van Ette Tete zorg je voor een veiliger alternatief ! Het laat je kind fysieke activiteiten oefenen terwijl het besluitvormingsvaardigheden ontwikkelt. Elke klim is een oefening en een puzzel tegelijk. Fipitri maakt de klimactiviteit veilig en zeer vermakelijk voor je kind.

 

 

Cadeau’s voor de maxi’s (4-5jaar)

 

Onze top 3:

Steppen

Gezelschapsspel

Crea sets

piks

 

CreARTivity

 

Verken een wereld waar kurken ogen, neuzen en monden hebben, potloden lopen en stenen hoeden dragen. Teken, knip en laat je fantasie de vrije loop met de 50 artistieke activiteiten.

Teken zoveel als je wilt, stel je voor wat er ontbreekt en vooral: veel plezier!  Teken, knip en laat je fantasie de vrije loop met de 50 artistieke activiteiten.

 

 

 

 

Piks

 

 

Oppi Piks is creatief speelgoed dat de aandacht en het concentratievermogen van kinderen traint. Bouw een originele constructie met de siliconen kegels en houten schijven zonder dat ze instort! 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »