Menu
EUR
Welkom op Babilo Blogt

Welkom op Babilo Blogt

Door: Yana - zaakvoerder Babilo Reacties: 0

 

Met Babilo Blogt hopen wij (toekomstige) ouders te helpen aan betrouwbare informatie over de zwangerschap, het ouderschap, borstvoeding, opvoeding, voeding,… Hiervoor doen wij beroep op professionals die dag in dag uit bezig zijn met kinderen en gespecialiseerd zijn in hun vak. Ook komen er leuke en praktische tips en tricks aan bod die het leven als ouder kunnen vergemakkelijken zoals ‘Hoe je kindje inbakeren’ of  ‘Waarvoor dienen die envelopjes bovenaan de body van een baby’…

 

 

Maar dat niet alleen want er zullen ook mooie of herkenbare verhalen aanbod komen van ‘echte’ ouders. Het leven zoals het is met zijn ups en down! Het is die herkenbaarheid die mij sterkt in het ouderschap. Het gevoel van niet alleen te zijn en te weten dat er overal op de wereld mama’s en papa’s soms eens heel onzeker zijn of net met super leuke, grappige of praktische tips afkomen die jou op het lijf geschreven zijn. Ikzelf zal ook blogs schrijven over mijn ervaring als mama met 2 kinderen. Je krijgt dus een kleine glimp achter te schermen van Babilo.

Wij proberen maandelijks een blog online te zetten maar dit kan ook meer of minder frequent zijn. Heb jij een tof idee, dé tip voor ouders, een herkenbaar verhaal of ben jij een expert in een onderwerp dat gaat over ouderschap of alles er rond? Heb jij een leuk evenement georganiseerd voor kinderen, ouders, oma’s en opa’s of meters en peters? Neem dan zeker contact met ons op via [email protected]. Wie weet komt jouw verhaal, expertise of evenement wel op onze blog.

Hopelijk genieten jullie er van en brengt het jullie wat bij.

Veel leesplezier!

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »